BejelentésPedikűr Balatonföldvár
Happy Pedi Női és Férfi Pedikűr Balatonföldvár

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.PEDIKŰR (kézi/gépi)

Lábunk és lábfejünk feladata, a közhiedelemmel ellentétben, elsősorban nem testünk súlyának cipelése. Inkább úgy kell tekintenünk erre a testrészre, mintha gyökerünk volna: a test megtámasztásáért, kiegyensúlyozásáért és földdel való összekapcsolásáért felel. Ahogy egy fa gyökere táplálja az egész fát, úgy a lábápolás, illetve a láb állapota is kihat a teljes testre és közérzetre. A megfelelő lábápolás nemcsak a kezelt területet varázsolja szebbé, de az egyensúly állapotát is segít megteremteni – hogy lábunk könnyed léptekkel vigyen minket céljaink felé, ugyanakkor stabil támaszt is nyújtson számunkra. A deformált láb járás közben fájdalmas, amennyiben nem kezelik, akár járásképtelenséghez is vezethet. A deformitások a láb bőrén bőrkeményedéseket okoznak, sőt a láb körmeit is érintik. Ezeket ma már speciális pasztákkal, eljárásokkal sebész nélkül is lehet kezelni, gyógyítani. Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frissességét, valamint, hogy az öregedési folyamatokat késleltessük. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos. A lábápolás hozzájárul a jó közérzethez és a könnyebb járáshoz. A professzionális lábápolás olyan problémákra nyújthat megoldást, mint a benőtt köröm, a tyúkszem, vagy épp a kellemetlen érzetet keltő megvastagodott bőrfelület.
Külön időt fordítok arra, hogy feltárjam a lehetséges problémákat, és ennek megfelelően kezdjem el a kezelést, vagy adott esetben irányítsam a vendéget orvoshoz.
A pedikűr a láb állapotfelmérésével kezdődik. Ha nincs kizáró, befolyásoló tényező, ami miatt a pedikűr elvégezhető lenne (pl: bőrgyulladás, lázas állapot, bőrgomba,körömgomba,szemölcs, ekcéma és egyéb bőrbetegségek), következik a fertőtlenítős lábáztatás a bőr és köröm felpuhítására. Ezután kezdem a bőrkeményedések eltávolítását. Vendég kérésére tyúkszem kiszedése, benőtt köröm szakszerű kezelése, majd a körmök formázása, illetve rövidítése következik. Végezetül frissítő lábmasszázzsal és otthoni ápolási tanácsokkal zárom a kezelést.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!